Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
Dobrá manipulace s kolem, je lehčí, manželka je malá a byla spokojena.
S kolem jsem po ujetí cca 250km naprosto spokojen. Velký dojezd, pohodlná jízda i v těžkém terénu.
- kvalitní provedení za super cenu
Zatím nic
Krásné kolo,ale ještě pořádně nejeli. Už se těším jak ho protáhnu.
- Poměr cena výkon
- Kvalitní materiál i díly
- Odnímatelná baterie
- Jezdí i bez baterky
- Váha kola 19,5kg
Pokud sháníte kolo poměr cena výkon určitě doporučuji.
- Negativne hodnotim jen pristup zamestnance na tel. lince pri reklamaci. Absolutne arogantní a neochotný !
- Po 14 ti dnech odešla přehazovačka , okamžita oprava prý nemožná.
- Kupovano u Fitham !!
- JE MALÉ A SPOLEHLIVÉ
- NEZNÁM ŽÁDNÉ
JE TO MÉ DRUHÉ EL.KOLO T 14 TO PRVNÍ MÁM ROK A JSEM VELMI SPOKOJEN ,JE VIDĚT ŽE TO NOVÉ CO JSEM KOUPIL 8.7. 24, HO INOVOVALI K DOBRÉMU.
- Asi nic, zadnou vyhodu jsem nenasel u teto koupe
- V pripade reklamace si prodejce nesvazi zbozi na vlastni naklady jako konkurence! Nenakupovat u takovych!
Slaba neznackova baterie, odlisne odstiny bile barvy na vidlicich, baterii a ramu, jen 8x prevod, vysoka cena i v akci za takovou vybavu a kvalitu zpracovani.
- Dobrá cena výkon
- Kvalita řazení a pomocí motoru
Kvalitní vyrobek
Toto kolo jsme zvolili pro moji ženu. Kolo je velmi dobré. Zvládne všechny jízdní režimy, Jak terén tak silnici , cyklostezky atd. Má skvělý nízký nástup , je skvěle ovladatelné. Motor Bafang 410 je opravdu výborný 9 stupňová přehazovačka je dobře odstupňovaná a hydraulické brzdy Shimano funguji opravdu skvěle. Přední vidlice není vzduchová, ale má vyšší zdvih a je zamykatelná a je dobře nastavená pro běžného uživatele plně dostačující. Kolo působi trochu subtilnějši než model Taura PSX proto jsme tuto variantu zvolili pro moji ženu. I když kolo je vhodné i pro muže. Kolo je opravdu dobré a mohu jen doporučit.
Výborné elektrokolo. Oceňuji nízký nástup. Skvělý motor Panasonic Ultimate. Vynikající ovladatelnost a pohodlí Kolo je vybavené jak pro jízdu v terénu tak po silnici nebo cyklostezkách. 11 stupňová přehazovačka a vzduchová přední vidlice jsou perfektní.Je vhodné jak pro muže tak pro ženy i když pro ženu jsme zvolili variantu Taura MZX, kolo je trochu subtilnějši a motor bafang ji více vyhovoval, ale to je o tom si to vyzkoušet. Já jsem s Taura PSX s motorem Panasonic velmi spokojený. Kolo mohu jen doporučit i starším . Mně je přes šedesát a jsem spokojený.
Engwe Engine Pro 2.0 2024
Přidáno: 4. července 2024
(naposledy upraveno 4. července 2024)
Zakoupeno v topkolobezky.cz
Velice mě překvapila kvalita provedení, velikost kola a jízdní vlastnosti.
- cena/výkon
- kolo přesně pro mne, super domluva při koupi
- kvalitní provedení, super domluva při prodeji
- snadný nástup a výstup
- jednoduché ovládání přípomoci
- velice snadné řazení
- Prostě pohodlná jízda
|Po celkovém seřízení pro konkrétního cyklistu je velice skvělé
Neobdržel jsem k elektrokolu podroný návod k použití
složitého ovládání a nastavení, takže vzhledem k mému
věku (90 let) nejsem schopen kolo používat. Elektrokolo
nebylo vybaveno dvěma klíči k vyjmutí baterie - jeden chyběl. Přístup obchodu k zákazníkovi je neomluvitelný.
- Vše dle očekávání
- Jsem mírně v rozpacích ze zadní přehazovačky. Do budoucna zřejmě budu řešit náhradu
Super kolo ,za příznivou cenu,vhodné na zpevněné cesty,a také do terénu.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »