Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
Samé pozitivní poznatky Zaujala mne cena a první pohled auz jsem na něm jezdila je lehké a obratně a hlavně dobře ovladatelne
- Kompletní výbava
Motor Bosch , skvělá jízda a krásný design.
- Kvalitní elektromotor s velkou baterií, které činí prudká stoupání zdolatelnými i pro cyklistu, který nejezdí každý den, nemá fyzičku a hodně by se trápil.
- Přehledný displej a aplikace pro možnost zobrazit si, co člověk potřebuje.
- Skvělé pro sjezdy - kombinace velkých kol, širokých plášťů, kvalitní odpružené vidlice a kotoučových brzd a (v mém případě přidané) teleskopické sedlovky dávají při sjezdech pocit kontroly i ve větších rychlostech.
- Pro rekreačního cyklistu, který se chce ale dostat i do terénu (ale nemá ambici jezdit traily), případně vyrazit na delší výlet po běžných cestách s dcerkou v sedačce je tohle kolo kvalita bez kompromisů.
- na kole prvá jízda v členitém ternu a na baterii s nabitím 91% jsem ujel 60km a stav baterie byl 63%. Dost dobrý.
Zatim spokojenost, jine kolo ebike jsem před tím nevyzkoušel, ale toto je pro mne kdo jezdil na bio super kup.
Nedostačující manuál, a chybějící manuál ovládání displeje!
maximalni spokojenost, zatim najeto 140 km
- I just have for 2 days, but is a great bike at the moment
- Kolo mám velice krátce,a je to moje první elektrokolo.zatím jsem úplně nadšená jak kolo funguje.Mých prvních 80km proběhlo velice úspěšně.
- Za cenu dobrý výrobek.
- Pěkný vzhled, kvalita provedení výrobku
- Dobra cena
- Trosku těžší, ale chápu proč;)
splnilo očekávaní, slušná kvalita zpracování
- v pořádku
Nejde doklapnout baterii - stavím se v servisu.
Produkt dle mých představ a potřeb.
Splňuje mé požadavky.
- kvalitní,silný motor
- pevný a silný rám
- zatím nic
Při jízdě je trochu hlasitější motor.
Kolo jsem si vybral podle doporučení prodejce, velikost rámů a síly baterie, odpružení přední vidlice a motoru přípomoci. S kolem jsem spokojen, splnilo mé očekávání.
Zatím jsem ujel málo km na detailnější hodnocení.
- Jezdí
- Brzdit
- Zvoní
- Svítí
pár vyjížděk ,spokojenost
Kvalitní zpracování.
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »