Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
- Dobrá geometrie
- Skvělá ovladatelnost
- Dostačující vydrž baterie a podpora motoru
- Po vybavení z krabice nutno seřídit přehazovačku
Kolo jsem zvolil ba základě recenze v VˇCyklosalonu a poměru cena/ výkon. Po prvních 200 km zatím naprostá spokojenost . Doporucuju nechat seřídit před první jízdou, ale jinak vše ok
dobré
velice dobrý pomocník
velice dobrý pomocník
- K prvnímu seznámení s e-kolem super kolo pro poznání výhod e-kol.
Pláště nemusí být tak robustní, snad i váha kola by mohla být malinko menší.....
- nemají pravdivé informace v inzerátech, píšou značková baterie LG. Přijde Vám kolo a je tam nějaká Čína. Když je konfrontujete, tak napíší, že to má díly LG. Tu Čínu ale nikde nedohledáte, aby jste si to ověřily
- píšou, že kola před odesláním kontrolují - největší lež. Přišlo mi první kolo, bylo poškozené na několika místech a ještě přebalené(balič o poškození věděl a přesto poslal). Výměna za nový kus -> kolo opět poškozené a závady přebaleny
- píšou, že kontrolují baterii před odesláním -> jak asi, když Vám doručí poškozené kolo, je to lživá informace tedy a vůbec se nestydí. Na kola se prostě nikdo nedívá.
SAVA - zástupce, který komunikuje na Alza.cz prostě lže, jinak bych 2x nedostal poškozený produkt(s odstupem času 5 dnů) a ještě byly vady zakryty molitanem(tzn. balič o nich věděl a přesto poslal).
Když si na ně přečtete více recenzí, tak si uděláte obrázek.
Jezdí suprově
- Výborný
Odpovídá požadavkům a očekávání
Kolo má robustní rám, baterii s velkou kapacitou, motor Vinka pracuje hladce bez škubání. Na pláště o šířce přes 50 mm se mi zdají ráfky příliš úzké a na baterii o kapacitě 24.5 Ah je 2 ampérová nabíječka poměrně slabá.
- výkon
- výkon
Spracování a kvalita
Výhoda-cena,motor,design,
Nevýhoda-chybí stojánek
Produkt jsem dlouho vybíral a porovnával s jinými.Nakonec jsem zvolil tento, pro slušnou výbavu a i značné zlevnění.Na kolech této značky a i jiných jsem už najel dosti km na Šumavě, tak proto jsem tento model koupil.Najeto jen několik desítek km a zatím spokojenost.
- pohodlné nasedání a sesedání, nízký posed vytváří pocit bezpečí jak při jízdě, tak při zastavování, vhodný pro osoby s kloubovými potížemi (kolena, kyčle)
- 2 kola se vejdou do kufru Škoda SCALA
- skládání je rychlé, ale vyžaduje jenom přeci fyzikou kondici
- posilovací funkce zabírá příliš rázně, méně pohotové, starší lidi může vylekat, zejména na středním a vyšším stupni posílení, dále když přestanu šlapat, tak motor ještě pracuje cca 2 sec. a je nutné přibrzdit, aby se pohon vypnul, to opět může zaskočit v počátcích užívání kola
- ještě rozumná hmotnost kola kolem 20 kg i s baterií, takže se dá jet i s vypnutou přípomocí motoru,
- dojezd na eco režim cca 120 km,
- včetně předního a zadního LED světla, hliníkových blatníků a nosiče systému Carry More.
- zatím jsem na nic nepřišel. Uvažuji však o koupi odpružené sedlovky.
Kvalitní, lehké kolo na cyklostezky a silnice za výbornou cenu ve slevě.
Crussis One-Cross 9.7-S dámské 2022
Přidáno: 22. října 2023
(naposledy upraveno 22. října 2023)
Zakoupeno v Kolokram.cz
dobrý poměr cena-výkon
Skvělý e-bike, který mi vyhovuje. Jeho velkou předností je el. brzda, která je dobře nastavená. Chtěl jsem investovat mnohem vyšší částku, ale nenašel jsem jiný e-bike, který by mi dokonale vyhovoval.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »