Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
- Rychlá montáž
- Perfektní stav jakoby ani nebylo z Číny, nebylo třeba ani nic dotahovat.
- Rychlé a pohodlné
- Je těžší
- Špatný přístup ke klíčku baterie
ok
- váha
- dojezd
- design
- výkon motoru i na minimální pomoc
Kvalitní české kolo, na elektrokolo celkem nízká váha, kvalitní komponenty, dobrá cena, velmi dobrý poměr kvalita x cena
- Rychle složen bez problémů
- Nejsem si ničeho vědom
Výborný výrobek v poměru cena - kvalita.
Jezdím na něm už 5 dní a jsem nad míru spokojen, ani jsem tolik nečekal.
- Výborné jízdní vlastnosti. Jsem spokojený.
- Přední a zadní světlo se musí zapínat ručně. Z ovladacího panelu to nejde.
Super kolo,kvalitní osazení,cena.
OK
Příliš krátká doba, nemůžu objektivně zatím zhodnotit.
- odpovídá mým požadavkům na takový výrobek. Mám ho ale opravdu velmi krátce než abych mohl objektivně zhodnotit výhody, kvalitu a nevýhody.
- cena elektrokol všeobecně
- Výbava
- Na lesní cesty a středně těžkeho terénu to nemá chybu
- vše funguje jak má , motor pěkně pomáhá
- když se hodně řadí a jede se v klidu tak po sto kilometrech byl úbytek baterie 10% ,za mě skvělý výkon a naprosto předčilo moje očekávání.
Děkuji obchodu Tivis a jeho týmu za dobře odvedenou práci .
- Moderní kolo, výborné provedení .
- Možnost propojení s aplikací v mobilu .
- Výdrž baterie
Používám kolo krátce,zatím jsem velice spokojen. Kvalitní kolo.
- Jede se na něm lépe než na obyčejném kole.
- Kvalitní zpracování
Žádná.
- Motor Oli je o poznání hlučnější než bafang
Jedná se o trekové kolo, přidám na něj nosič a blatníky. Výbava komponenty je kvalitnější než u egordo. Pro mě osobně, který doteď jezdil na normálním kole, je to neskutečná motorka. To ale elektro cyklisté znají. Z kola jsem zatím nadšený. Rozhodně je to dobrá koupě za rozumnou cenu.
dobrý den, zatím mám minimum zkušeností, vzhledem k počasí jsem kolo využil velmi málo. Můžete se ozvat později, budu vědět více
Vše funguje jak má.
- Nízká cena velmi kvalitně zabaleno.
Kolo na svou cenu příjemně překvapilo,jen pokud hodláte kolo sestavovat a nejste technicky zdatní přenechte odborníkům.Seřízení brzd celkem v pohodě.instalace přídavného plynu katastrofa svazek konektorů narvaný násilím v malém otvoru v rámu kola, prodřená izolace kabelů.Vše jsem si opravil kolo šlape jak hodinky.