Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
ještě potřebuji čas, možná dojde k výměně sedla, ale jinak mi zcela vyhovuje. Lepší kolo jsem dosud neměl.
- super jízda
- rychlost jednání
- Dostatečně výkonný motor Panasonic, rychle pomáhá, velmi dobrý nástup výkonu.
- Po 10 ujetých km ubyde kolem 5 % baterie i ve velmi kopcovitém terénu na režim auto.
- Intuitivní ovládání elektroniky, snadné ovládání přehazovačky a luxusní brzdy, které stačí jen pohladit a hned brzdí.
- Dostatečné převody po ježdění ve městě i mezi město - vyladěné při lážo plážo šlapání na 5 až 30 km / h - pro vyšší rychlosti je třeba zabrat a rychleji šlapat.
- V dlouhém kopci na High není prakticky potřeba žádná síla v nohách, stačí jen vytrvale šlapat a šlapat a šlapat.
- Externě vyjmutelná baterie a originální kvalitní nabíječka.
- Váha kolem 25 Kg - ve dvou lidech se nechá lehce vynést do patra, v jednom člověku s přestávkami také.
- Nosič, stojánek, dostatečně dlouhé blatníky, zamykací přední pružení, snadno nasaditelný řetěz, možnost přišroubování držáku na lahev, USB nabíjení ext. zařízení, baterka na zámek.
- Robustní rám který ale není vyloženě těžký a lehce se na kolo nasedá / sesedá.
- Dostatečně široká řidítka.
- Obyčejné pedály - není nutno kupovat speciální cyklistické boty.
- Je nutné dokoupit zvonek, případně přední a zadní světlo pro jízdu v šeru / v noci (kolo má pouze odrazky).
- Složitý rozjezd do kopce díky váze kola a prodlevě sepnutí motoru - to bude ale nejspíš i u jiných modelů.
- Walk řežim je někdy příliš rychlý a musíte kolo dobíhat.
- Ne každému bude vyhovovat výchozí sedačka - je sportovní, tedy tvrdší. Kupodivu to vadí pouze do kopce, z kopce a na rovinkách to není takový problém. Vyřeší jezdecké kalhoty s polštářkem.
- Terén jsme s ním nezkoušeli a ani neplánujeme zkoušet, maximálně kousek polní cesty, ale tím, že není odpružené vzadu a sedačka je tvrdší, nebude to pro každého. Není to zkrátka horské kolo.
Z kola jsem nadšený a doporučil bych jej všem. Jako pro astmatika pro mě bylo dlouho kolo zapovězeno. Ačkoli jsem dříve horské i silniční kolo měl, bylo to pro mě víc utrpení než zábavy a mnoho úseků jsem kolo musel vést. S tímto elektrokolem jsem se do žádného kopce ani nezadýchal, natož abych měl vážnější problémy či musel zastavit. Bez tréninku jsem při první jízdě ujel v kopcích 6 km na jeden zátah a jediná bolest, byla v (na pohyb nezvyklých) lýtkách, která ale rychle při odpočinku odezněla. Takže za mě je kolo vhodné úplně pro každého.
- silná baterie
- stačilo přišroubovat šlapky a nastavit řidítka
- kvalitní zpracování
Zatím mám za sebou pár desítek km, kolo je úžasné, baterie dlouho vydrží.
- Very good product (
- great components) at a reasonable price
Na pohled pěkné a dobře osazené kolo. Na první jízdu se moc těším! Moje elektro premiéra!
Celkem jsem s kolem spokojen-proto jsem si právě tento typ vybral.Snad sedlovka by mohla mít silnější pružinu(mám 90kg).Také přiložený návod k obsluze by mohl být podrobnější,zvláště co se týká nastavení a možností displeje(jsem jen hloupý důchodce).Hlavní důvod ke koupi této skládačky je možnost přenášení do schodů,do vlaku.Pokud jde o cenu,tak se mi zdá,že je mírně vyšší,než u jiných kol,této kategorie a výbavy.
Kvalitní produkt,Velká spokojenost
- Cena.
- Značka.
- Vzhled.
- Tak akorát pro děcka maximální nosnost není ani 97kg,bez světel, blatníků atd...
Líbí se mi značka Zündapp,kdysi vyráběli jednu z nejrychlejších motorek s obsahem 50ccm,ale nesehnal jsem ji.Tak jsem si chtěl koupit alespoň to elektrokolo,když už je ve slevě,ale bohužel je tak akorát pro děti nebo hubeňoury.Údajně je pro lidi s výškou až 190cm,to by mě zajímalo kolik jich jes takovou postavou tak dietních.
vse ok
Skvělá komunikace, kolo smontované a seřízené, rovnou osazené nakoupenými komponenty, vše vysvětleno a dovezeno přímo pánem z Ramaly.Kolo jsem hned vyzkoušela a jsem moc spokojená.Velmi milé předčilo mé očekávání.Moc děkuji :-).
Prozatím málo najeté, ale po té krátké době jsem prozatím spokojená. Akorát mám jinou barvu kola než co je výše na obrázku s přidělaným stojenem a blatníky :-D .
- Dostatečná kapacita
- Velký výkon
- Střízlivé barvy
- Kolo mám jen krátce, takže zatím spokojenost.
Kolo má dostatečnou výkonovou rezervu a díky kapacity baterie vydrží celý den a není třeba sebou vozit nabíječku a organizovat si podle toho výlet.
- pro display nebyl dodán návod , stahovala jsem ho z internetu .
cena x výkon ...pro mě optimální , zatím vše funguje tak jak má ,
+Perfektní kolo.Do terénu jako stvořené.
+super přístup pána ze Skibohemia.
Zatím vše OK
- Motor Bosch Performance Line
- Dobrý dojezd
- Přirozený pocit z jízdy
- Emtb režim přípomoci
- Pružinová vidlice bez možnosti uzamčení
- Titěrné zámečky na umělohmotném krytu baterie
První dojmy: slušný dojezd při mix využití podpory cca 85 km na 500Wh baterií, přirozený pocit z jízdy, dobrý poměr cena/výkon , elektrokolo pro běžné využití
- Perfektní spravování
Rychlá dobrá komunikace :-)
- kolo je výborný pomocník do kopců
- prodlouží vám cesty které by jste na normálním kole už nezvládli
- i když jedete bez pomoci motoru tak není cítit skoro žádný odpor motoru
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »