Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola

Crussis e-Largo 7.8 2023

Ověřený zákazník BIKEMAX Evík25

Přidáno: 3. června 2024

Doporučuje produkt

vše zatím v naprostém pořádku

Levit Musca HD 2024

Levit Musca HD 2024

Ověřený zákazník BIKEMAX Josef Jakl

Přidáno: 2. června 2024

(naposledy upraveno 2. června 2024)

Doporučuje produkt
  • Plná spokojenost s kolem i s celkovým jednáním ze strany BIKEMAX

Kolo splňuje mé požadavky a odpovídá techn. parametrům v nabidce.Po prvních km plná spokojenost..
Kladně hodnotím operativní,rychlý a profesionální přístup přes [email protected] .

Haibike AllMtn 2 2023

• jízdní vlastnosti
  • motor kola
  • výbava
  • dobrá geometrie
  • váha ale v dané kategorii asi v pohodě
Crussis e-Atland 9.9-L 2024

Ověřený zákazník TEAM SPORT Ověřený zákazník

Přidáno: 30. května 2024

Zakoupeno v TEAM SPORT

Doporučuje produkt
  • Zatím plná spokojenost z jízdními vlastnostmi i s technickým provedením kola.
  • Trochu pracné vytahování baterie do spodu.
MS Energy i10 2021

Levit Chilo 1 2023

Ověřený zákazník BIKEMAX Ověřený zákazník

Přidáno: 29. května 2024

Doporučuje produkt
  • Je to moje první elektrokolo a mám pocit, že už nikdy nechci jinak - pohodové šlapání do kopce je dost návykové.
  • Na dojíždění do práce po městě naprosto skvělé!
  • Součástí balení je světlo, blatníky, nosič, gumicuk - kolo stačí vybalit a jste ihned připraveni na cestu.
  • Podle manuálu je možné baterii stále dobíjet do 100% a nemělo by jí to moc vadit - nemusíte tedy čekat na její vybití.
  • Baterie nejde z kola vysunout bez vysunutí sedla.
  • Zástrčka pro nabíjení baterie je umístěna naproti rámu - pro nabíjení je tedy potřeba ji povysunout a nebo zcela vyndat.
  • Pro efektivní složení je vhodné trochu vysunout řídítka. Pro jízdu se ale naopak hodí nižší pozice řídítek, takže při každém rozložení/složení je potřeba i povolit a utáhnout sponu u řídítek.

Skládání chce trochu cviku, ale po čase se to naučíte docela rychle. Chybí mi ale nějaký systém který by kolo držel složené - když se s ním manipuluje ve složeném stavu, snadno se začne rozevírat.

Je zde sice přehazovačka, ale drtivou většinu času jezdím na nejvyšší převod - pouze na rozjezdy se hodí nižší převod. Z toho důvodu bych uvítal, kdyby nejtěžší převod byl "ještě těžší".

Motor pracuje do rychlosti max 25 km/h (podle zákona). Když chcete jet po rovině vyšší rychlostí, tak se projeví těžkopádnost kola - moc to nejde. V kombinaci s nedostatečně těžkým nejtěžším převodem tak o moc rychleji jezdit nejde (mimo cesty z kopce).

Tachograf s voličem výkonu motoru by mohl někdo označit za starší design, ale přijde mi zde naprosto dostačující a ovládání výkonu motoru se mění dost příjemně. Jen mě trochu překvapilo, že není možné ho jednoduše sejmout, což by se hodilo když kolo necháte na veřejném místě.

Přestože vypisuji i dost negativních vlastností, tak celkově jsem s kolem velmi spokojený a těším se na každou další cestu s ním!

Ratikon EHT 7.1 2023

Ratikon EHT 7.1 2023

Ověřený zákazník Alza.cz JC

Zakoupeno v Alza.cz

• Cena
  • Vzhled
  • Nutnost koupě pilky na železo na zkrácení trubky na sedadlo
  • Podrobný návod v češtině

Chce se mi trochu pochybovat o upřímnosti alzadnů, kdy je zboží ve slevě. Když mi totiž u kola ve slevě chyběl díl(rychloupínač předního kola), tak mi bylo napsáno, že mi nemohou pomoct a že mám zboží vrátit. Samozřejmě už po akci. Zřejmě proto, abych si ho mohl koupit kompletní, ale za plnou cenu o sto procent dražší! TŮDLENŮDLE!! Rychloupínač jsem si koupil v první cykloprodejně, na kterou jsem narazil.

Jinak kolo, mám bílou verzi, vypadá skvěle a jezdí ještě líp. Za dvacet tisíc v alzadnech v padesátiprocentní slevě skvělý kup. Musel jsem uříznout trubku sedadla, byla příliš dlouhá, takže bez zkrácení nejde zastrčit! Po zkrácení jde ale vytáhnout na maximum, takže nerozumím, proč je z výroby až tak dlouhá. Trochu mi taky chyběl manuál, hlavně na elektroniku. Kam přijdou pedály a jak zafixovat řidítka, na to snad přijde každý i bez návodu.

Engwe T14 2022

Crussis One-Cross Low 9.9-S 2024

Crussis One-Cross Low 9.9-S 2024

Ověřený zákazník GIVE.cz Ověřený zákazník

Doporučuje produkt
  • Poměrně lehké elektrokolo s baterií 630, výhodný nižší nástup. pohodlná sedačka, ovládání není složité. Brzy vyzkoušeny v terénu, jsou super. Řazení je lehké, plynulé. Byly doobjednány blatníky a stojánek. Stojánek téměř nutností, do veřejného stojanu se často nedá kolo založit, držák bývá úzký nebo široký, a jak je kolo těžké, tak se v něm nakloní a opíráte se o dráty. V nabídce byly gumy s drobným vzorkem, v terénu i na rovné komunikaci úplně v pohodě, i za velikého deště bezpečná jízda.

Poměrně lehké elektrokolo s baterií 630, výhodný nižší nástup. pohodlná sedačka, ovládání není složité. Brzy vyzkoušeny v terénu, jsou super. Řazení je lehké, plynulé. Byly doobjednány blatníky a stojánek. Stojánek téměř nutností, do veřejného stojanu se často nedá kolo založit, držák bývá úzký nebo široký, a jak je kolo těžké, tak se v něm nakloní a opíráte se o dráty. V nabídce byly gumy s drobným vzorkem, v terénu i na rovné komunikaci úplně v pohodě, i za velikého deště bezpečná jízda. Velká spokojenost.

Crussis e-Gordo 1.8-S 2023

Crussis e-Gordo 1.8-S 2023

Ověřený zákazník BIKEMAX JN

Doporučuje produkt
  • dobře použitelné kolo na klasické cyklostezky a lehčí terén na lesních cestách
  • kompletně vybavené (blatníky + zadní nosič)
  • místo avizovaných světel jsem na kole našel pouze přední a zadní odrazku
  • záruka na kapacitu baterie je pouhých 6 měsíců
  • přední blatník občas "brnkne" o plášť i při jízdě na rovné asfaltové silnici
Crussis e-City 1.16 2022

Crussis e-City 1.16 2022

Ověřený zákazník BIKEMAX Ověřený zákazník

Doporučuje produkt
  • Vše v naprostém pořádku ,všichni spokojeni.
Ratikon CEB05 2023

Ratikon CEB05 2023

Ověřený zákazník Alza.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Alza.cz

• dobra jakość
  • bateria długo trzyma
  • wszystko dobrze wyregulowane
  • trochę ciężki 28kg

Za tą cenę (zakup w promocji) bardzo dobry rower.
Polecam.

Ověřený zákazník GIVE.cz Mihail

Přidáno: 26. května 2024

• Kolo jezdí perfektně
  • Velmi spokojen
  • Akorát váha je moc těžká

Škoda že je tak těžká ale asi to děla ten středovou motor a rám je mohutný jinak já sem velmi spokojen

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Petr

Přidáno: 26. května 2024

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

• Malé, ale šikovné
  • Poměrně málo funkcí, což beru jako výhodu
  • Frčí nádherně
  • Krásně vypadá, lidi se i ohlížejí :-)

Zatím jsem žádnou nenašel, uvidíme časem....

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Standa

Přidáno: 24. května 2024

(naposledy upraveno 24. května 2024)

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Doporučuje produkt
  • Kolo jsem koupil přítelkyni, je nadšená.Je to její první elektrokolo .
  • Nutno dotáhnout šrouby a seřídit brzdy.
Spirit Bohemian Sport 2022

Spirit Bohemian Sport 2022

Ověřený zákazník EuroKing Jan

Přidáno: 24. května 2024

Zakoupeno v EuroKing

Nedoporučuje produkt

Kolo jsem vybíral podle výrobce, tedy jsem chtěl české,
ale bohužel díky "překupníkům" není zaručena kvalita, protože nabízejí prakticky vše a nemají potřebu reagovat na vadné duše!!
Nemohu kolo recenzovat, když jsem se ještě nesvezl!!

Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25