Nejnovější recenze ze sekce Elektrokola
- Cena/výkon, design
vše OK
vše zatím v naprostém pořádku
- Plná spokojenost s kolem i s celkovým jednáním ze strany BIKEMAX
Kolo splňuje mé požadavky a odpovídá techn. parametrům v nabidce.Po prvních km plná spokojenost..
Kladně hodnotím operativní,rychlý a profesionální přístup přes [email protected] .
- jízdní vlastnosti
- motor kola
- výbava
- dobrá geometrie
- váha ale v dané kategorii asi v pohodě
kvalita, dojezd
- Zatím plná spokojenost z jízdními vlastnostmi i s technickým provedením kola.
- Trochu pracné vytahování baterie do spodu.
- je to cool
- Je to moje první elektrokolo a mám pocit, že už nikdy nechci jinak - pohodové šlapání do kopce je dost návykové.
- Na dojíždění do práce po městě naprosto skvělé!
- Součástí balení je světlo, blatníky, nosič, gumicuk - kolo stačí vybalit a jste ihned připraveni na cestu.
- Podle manuálu je možné baterii stále dobíjet do 100% a nemělo by jí to moc vadit - nemusíte tedy čekat na její vybití.
- Baterie nejde z kola vysunout bez vysunutí sedla.
- Zástrčka pro nabíjení baterie je umístěna naproti rámu - pro nabíjení je tedy potřeba ji povysunout a nebo zcela vyndat.
- Pro efektivní složení je vhodné trochu vysunout řídítka. Pro jízdu se ale naopak hodí nižší pozice řídítek, takže při každém rozložení/složení je potřeba i povolit a utáhnout sponu u řídítek.
Skládání chce trochu cviku, ale po čase se to naučíte docela rychle. Chybí mi ale nějaký systém který by kolo držel složené - když se s ním manipuluje ve složeném stavu, snadno se začne rozevírat.
Je zde sice přehazovačka, ale drtivou většinu času jezdím na nejvyšší převod - pouze na rozjezdy se hodí nižší převod. Z toho důvodu bych uvítal, kdyby nejtěžší převod byl "ještě těžší".
Motor pracuje do rychlosti max 25 km/h (podle zákona). Když chcete jet po rovině vyšší rychlostí, tak se projeví těžkopádnost kola - moc to nejde. V kombinaci s nedostatečně těžkým nejtěžším převodem tak o moc rychleji jezdit nejde (mimo cesty z kopce).
Tachograf s voličem výkonu motoru by mohl někdo označit za starší design, ale přijde mi zde naprosto dostačující a ovládání výkonu motoru se mění dost příjemně. Jen mě trochu překvapilo, že není možné ho jednoduše sejmout, což by se hodilo když kolo necháte na veřejném místě.
Přestože vypisuji i dost negativních vlastností, tak celkově jsem s kolem velmi spokojený a těším se na každou další cestu s ním!
- Vzhled
- Nutnost koupě pilky na železo na zkrácení trubky na sedadlo
- Podrobný návod v češtině
Chce se mi trochu pochybovat o upřímnosti alzadnů, kdy je zboží ve slevě. Když mi totiž u kola ve slevě chyběl díl(rychloupínač předního kola), tak mi bylo napsáno, že mi nemohou pomoct a že mám zboží vrátit. Samozřejmě už po akci. Zřejmě proto, abych si ho mohl koupit kompletní, ale za plnou cenu o sto procent dražší! TŮDLENŮDLE!! Rychloupínač jsem si koupil v první cykloprodejně, na kterou jsem narazil.
Jinak kolo, mám bílou verzi, vypadá skvěle a jezdí ještě líp. Za dvacet tisíc v alzadnech v padesátiprocentní slevě skvělý kup. Musel jsem uříznout trubku sedadla, byla příliš dlouhá, takže bez zkrácení nejde zastrčit! Po zkrácení jde ale vytáhnout na maximum, takže nerozumím, proč je z výroby až tak dlouhá. Trochu mi taky chyběl manuál, hlavně na elektroniku. Kam přijdou pedály a jak zafixovat řidítka, na to snad přijde každý i bez návodu.
- chybí návod
- Poměrně lehké elektrokolo s baterií 630, výhodný nižší nástup. pohodlná sedačka, ovládání není složité. Brzy vyzkoušeny v terénu, jsou super. Řazení je lehké, plynulé. Byly doobjednány blatníky a stojánek. Stojánek téměř nutností, do veřejného stojanu se často nedá kolo založit, držák bývá úzký nebo široký, a jak je kolo těžké, tak se v něm nakloní a opíráte se o dráty. V nabídce byly gumy s drobným vzorkem, v terénu i na rovné komunikaci úplně v pohodě, i za velikého deště bezpečná jízda.
Poměrně lehké elektrokolo s baterií 630, výhodný nižší nástup. pohodlná sedačka, ovládání není složité. Brzy vyzkoušeny v terénu, jsou super. Řazení je lehké, plynulé. Byly doobjednány blatníky a stojánek. Stojánek téměř nutností, do veřejného stojanu se často nedá kolo založit, držák bývá úzký nebo široký, a jak je kolo těžké, tak se v něm nakloní a opíráte se o dráty. V nabídce byly gumy s drobným vzorkem, v terénu i na rovné komunikaci úplně v pohodě, i za velikého deště bezpečná jízda. Velká spokojenost.
- dobře použitelné kolo na klasické cyklostezky a lehčí terén na lesních cestách
- kompletně vybavené (blatníky + zadní nosič)
- místo avizovaných světel jsem na kole našel pouze přední a zadní odrazku
- záruka na kapacitu baterie je pouhých 6 měsíců
- přední blatník občas "brnkne" o plášť i při jízdě na rovné asfaltové silnici
- Vše v naprostém pořádku ,všichni spokojeni.
- dobra jakość
- bateria długo trzyma
- wszystko dobrze wyregulowane
- trochę ciężki 28kg
Za tą cenę (zakup w promocji) bardzo dobry rower.
Polecam.
Kolo super, cena skvělá
- Kolo jezdí perfektně
- Velmi spokojen
- Akorát váha je moc těžká
Škoda že je tak těžká ale asi to děla ten středovou motor a rám je mohutný jinak já sem velmi spokojen
- Malé, ale šikovné
- Poměrně málo funkcí, což beru jako výhodu
- Frčí nádherně
- Krásně vypadá, lidi se i ohlížejí :-)
Zatím jsem žádnou nenašel, uvidíme časem....
- Kolo jsem koupil přítelkyni, je nadšená.Je to její první elektrokolo .
- Nutno dotáhnout šrouby a seřídit brzdy.
Kolo jsem vybíral podle výrobce, tedy jsem chtěl české,
ale bohužel díky "překupníkům" není zaručena kvalita, protože nabízejí prakticky vše a nemají potřebu reagovat na vadné duše!!
Nemohu kolo recenzovat, když jsem se ještě nesvezl!!